Pekný deň prajem, chcel by som objasniť situáciu ktorá sa mi stala a dúfam že mi možno budete nejak vedieť pomôcť či poradiť. V práci máme počítač. Na danom počítači beží užívateľský program ktorý obsluhuje nejaký prístroj. Ide o to, že ten užívateľský program totálne zblbol a prestal fungovať jednoducho padol a nedal sa nahodiť... no problém je, že dáta (jednotlivé užívateľské profily atď. sú zapísané v súbore .mdb) a nedajú sa nijak otvoriť. Servis len preinštaloval PC a ide sa ďalej... stroj aj PC stále fungujú avšak bez tých dát ktoré budeme musieť nahodiť zase úplne nanovo (užívateľské profily atď...). Problém je, že nikto presne netuší aké tam boli nastavania lebo je to celkom dosť dát... Moja otázka / otázky sú : Viem nejako vytiahnuť z toho súboru .mdb hoc aspoň nejaké čísla? aby som to aspoň podľa toho vedel ručne nahádzať? Resp. dá sa to nejako prečítať? Zatiaľ čo som mal tak na rýchlo k dispozícií tak som ten súbor s nastaveniami skúšal otvoriť cez Access avšak vypísalo len hlášku : "Unrecognized database format a nazov soburou.mdb" preto neviem či sa daný súbor možno aj nepoškodil pri páde toho užívateľského programu. Neexistuje nejaký converter alebo viewer aby som si vedel len prezrieť daný obsah toho súboru? Teda tie čo sú online tak som skúšal... samozrejme výsledok žiaden.
Budem vďačný za každú radu. Ďakujem pekne.
|