Dobrý deň,mám windows xp a chcem sa spítať,že ako a kde sa dá nastaviť,aby sa mi nič neukladalo do start-posledný dokumenty,popr. ako sa to dá jednoducho a rýchlo stadiaľ vymazať.
das si vlastnosti ponuky start, tlacitko vlastne, karta upresnit a tam to uz najdes
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
Tam sú dokumenty,ale ja mám na mysli posledné dokumenty,to čo si pozrem ako posledné sa tam zobrazí a ja nechcem aby sa to tam zobrazilo.
a toto je co ?????
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
to je nic...to odstranis len z start ponuky...vedel som to ties ma to kedesy trapilo....spravil som to cez regedit....teraz mi je to uz jedno...a moj prvy vynalez bol ze som si nato vytvoril bat subor..2x som klikol a bolo po history vsade aj po temp...