Zdravim!
Nedavno som si povedal ze by sa uz zislo preinstalovat Windows, vsetko fungovalo OK len uz bol dost zahlteny chujovynami. Instalacia prebehla bez roblemov, vsetko v poriadku nabehlo ale problem nastal po nainstalovani ovladacov ku grafickej. Po nainstalovani a naslednom restarte nabehli uz pri naskoceni BIOSu dva zvysle cervene pasy a cely obraz bol rozhaseny nechcel mi naskocit ani windows, ked som pocitac znovu restartoval alebo aj ked som ho vypol a zapol tak sa len spustil, vsetko hucalo len monitor ostal cierny a blikalo svetielko pohotovostneho rezimu. Ked necham pocitac nejaky cas tak ze vychladne a znovu ho spustim tak vsetko naskoci ale pri nabiehani windowsu mi zas vyskocia tie pasy a cely obraz sa znovu rozhasi. Pozical som si od kamarata grafiku nividia 8600 a vsetko mi ide bezproblemov, takze mi je jasne ze chyba je v grafike. Teraz by som chcel len vediet ci existuje nejake riesenie ako sa to da spravit lebo ta karta bola kurevsky draha a keby chcem nejaku s podobnym vykonom musel by som zacvakat znovu 300€ a to mi neni velmi po chuti. Nechapem len ako sa taketo nieco moze len tak znicoho-nic stat a to 2 mesiace po skonceni zarucnej lehoty.
Dopredu vam dakujem za poskytnutie vsetkych moznych rieseni!!!
|