Zdravim vstekych,
potreboval by som radu s mojim NB HP Pavilion DV 6500, AMD turion 64 X2 TL-58, 1.9 GHz, 2 GB RAM,32 bit., Win VISTA
Konkretne:
Ked chcem na NB prehrat akekolvek video alebo pozriet obrazky, jedno na akom prehravaci ci prehliadaci, dokonca aj pri samotnom spusteni prehravaca (pokial otvorim priamo kartu prehravania), tak mi naskoci cierna obrazovak a s blikajucimi farebnymi vertikalnymi liniami s malym stvorcom urpstred, s ktorym mozem chvilku hybat za pomoci mysi a potom nasledne zamrzne cely NB. Obcas sa to da cele vratit spät cez CTRL+ALT+DEL, ale aj tak je potom NB velmi pomaly a pomoze uz iba tvrdy restart. Pricom cim castejsie to zopakujem tym mensia pravdepodobnost, ze sa vratim cez CTRL... spät. Pomoze nakoniec uz iba tvrdy restart.
Cez nudzovy rezim prehra video v pohode (pochopitelne bez zvuku, kedze nenakopne vsetky ovladace). Vsetko ostatne funguje ako ma, aj prehra videa prezerane cez web (youtube a pod.) Len tie videa a obrazky. Cim by to mohlo byt? Skusal som hladat aj na webe, aj na zahr. forach ale nic podobne som nenasiel. Skusal som aj klasiku - vybrat bateriu atd, ale nepomohlo. Keby to bolo garfikou, tak by asi nezobrazoval vobec nic, ci? A zas keby to bolo MB, asi by som ho nepustil vobec, alebo?
Dakujem
|