zdá sa mi, že s tým len začínaš (teda nemáš veľa užívateľov), tak ti asi nebude robiť problém preinštalovať celý forum a dať to do funkčnej podoby,
ak nemáš iné (funkčné) MODy nainštalované, tak ti stačí nahradiť menené súbory z pôvodnej inštalačnej zostavy phpbb, ak ti ani to nepomôže, tak už len kompletná preinštalácia,
k inštalácii MODov treba aj trochu poznať štruktúru phpbb a jednotlivých vzhľadov, najmä tie sa líšia, a väčšina MODov je robená pre základ teda pre subSilver, tak aj pre teba bude vhodnejšie, keď MOD dáš do subSilver, a keď to tam rozchodíš potom to skús v iných vzhľadoch.
Inštalácia MODov je podrobne a zrozumiteľne popísaná v priloženom súbore, treba len trochu rozumieť angličtine a dôsledne dodržať postup, nie je však vylúčené, že v niektorých MODoch sa nemôžu vyskytovať chyby, či už chyby funkčnosti, alebo chyby v návode inštalácie, ale to je menej pravdepodobné, spravidla chyby robia užívatelia, a potom pomôž človeče, lenže to nie je jednoduché, len ani BOH nevie čo si s tým urobil a čo si pokafral
apritom ma ešte zarazila tvoja odpoveď týkajúca sa zálohovania, dosť ma mrzí, že si túto chybu ľudia uvedomujú až po tom ako nastane chyba s ktorou si nevedia poradiť
|