Ahoj
pokial patrite medzi tych ludi, co nemaju cas sediet za online hrou 5 hodin denne a mate radi strategicke hry chcela by som vam nieco napisat o hre Travian. Iste ste uz o nej niektory poculi, ale clovek nikdy nevie.
Travian je strategicka online hra, ktoru si pustate len cez prehliadac {nic netreba stahovat}. Po registracii budete mat svoju vlastnu dedinku, v ktorej si zvysujete produkciu surovin, a zo surovin si staviate budovy, budujete vojsko, zaroven vam narasta pocet obyvatelov. Existuju v nej 3 narody : Rimania, Germani a Galovia. Kazdy z tychto narodov ma iny typ vojska, s ktorym mozte utocit na okolite dedinky resp. branit sa. Fukcia aliancii je taktiez k dispozicii a celkom popularna. Vyhodou je naozaj to, ze popri tejto hre mozte v klude surfovat po webe a nemusite sa bat, ze vas nahodou zabije nejaky moob. Je to fajn relax a vrele tuto hru mozem odporucit
Registracia je celkom jednoducha, zadate si typ narodu, server { tam kde hram ja su 3 servery}, a miesto na mape, kde by ste dedinku chceli mat. Vyhoda volby umiestnenia na mape je pre znamych, aby ste neboli vzdialeny od seba na 10 hodin cesty.
A este nieco pokial sa registrujete cez link ---}
http://www.travian.cz/?uc=cz2_39277 a naozaj vas ta hra bude bavit {75 populacia}, pomozete mi ako hracovi 20 zlatymi, ktore mozem pouzit na bonusy.