Zdravim, par tem o sekani tu uz je, ale ajtak to tu hodim kedze detaily su ine
Asi pred tyzdnom mi z nicoho nic zacali nenormalne sekat hry...napr vo Wowku mam fps 2-4, skusal som Skyrim alebo Shogun 2 a nedaju sa hrat pricom predtym slapali v pohode (este spomeniem, ze za ten tyzden som wowko zapol parkrat, kedze ine hry v pc nemam momentalne tak iba tuto, a asi 2x som mal fps 30-40...predtym som maval cca 100).
Moja zostava na tieto hry by mala stacit: OS Win XP SP2, Intel Core 2 Duo E4500 2,2GHz, grafiku mam Geforce G8600 GT 512MB a ram je 2GB
Teploty som meral Everestom a HWMonitor, ale su rovnake aj v pokoji aj pri zatazi (pri Wowku), comu nechapem. CPU cca40 stupnov C a GPU 70
Dnes som bednu vycystil od prachu po dlhej dobe a ziadny rozdiel.
Windows mam asi rok-dva, rozmyslal som nad tym ze si hodim Vistu ktoru mam v skryni. Skusal som vycystit pc cez CCleaner, virusy podla najnovsieho Esetu nemam ziadne.
Neviem co mam spravit, poradte ci by pomohlo reinstal Win alebo mam ist do servisu lebo take veci az nakoniec. (este ma napadlo...do IT veci sa velmi nevyznam, ale ked som cistil PC-manualne od prachu, tak som si vsimol po vybrati ventilatora z procesora resp. z ponad, ze je tam uz dost malo akejsi pasty alebo gelu...myslim si ze jej tam povodne bolo omnoho viac...uz je iba z krajov)
Dakujem velmi pekne za akukolvek pomocnu radu ;-)