A bočné tlačítka, ktoré využívam na vrátenie stránky pri prezeraní webu, fungujú opačne než som zvyknutý. Predné tlač. - stránka krok späť a zadné - krok dopredu. ....nemalo by to byť opačne ??
v nastaveniach windowsu pochybujem, tam sa dajú prehodiť len funkcie hlavných horných tlačidiel /kvôli ľavákom/, ale pre istotu mrkni... Štart/Ovládací panel/Hardvér a zvuk/Myš/Tlačidlá
ale určite to tam nepôjde. potom jedine ak by k myši bol nejaký soft, ale to zdá sa tiež nie je, na stránke výrobcu som nič nenašiel. osobne tiež pochybujem, že tak lacná myš by mala vlastný soft a nebodaj programovateľné tlačidlá. asi máš smolu.
Nooo veď som to aj spomenul v názve témy (okrem ovlád. panelu) ;-)
Jop, jop soft som nenašiel ani ja.
Ovládač má klasický ááááá?? citujem "zariadenie pracuje správne"
Tak nič no, možno príde niekto s nejakým nápadom Napriek tomu diki
Presne, rozobrať nie - kvôli tej záruke. No ale fakt ma to štve a nechápem prečo to je opačne doteraz všetky myšky čo som mal s bočnými tlač. či už A4-tech, Hama alebo Microsoft,.... to mali normálne nastavené :O
Canyon za 7 eur a prehodené gombíky... To mi je prekvapko Obávam sa, že si na to budeš musieť zvyknúť, ibaže by si našiel nejaký soft, ktorý by to vedel prehodiť, ale ťažko povedať...
mal som rovnaky problem s novou myšou a po nejakom čase hladania som našiel X-Mouse Button Control... stači si tam zment Mouse Button 4 na Forward a M.B. 5 na Back a problem solved... stahuj tu: http://www.highrez.co.uk/downloads/XMouseButtonControl.htm