Zdravim včera mi prišla nova graficka karta no pri pripojeni do zakl. dosky monitor nereaguje a obrazovka je len čierna. Pri zapnuti PC sa roztočia všetky vetraky, pc pipne tak jak ma a v klude sa zapne len ten monitor nereaguje.Skušal som resetnuŤ bios, natstaviť primarny slot PCI-E, odstraniť ovladače graf. karty (momentalne použivam integrovanu). Mam doma aj jednu staršiu graf. kartu a natu tiež monitor nereaguje. Bol som včera u kamarata a skusil som na jeho pc zapojiť obe graf. karty a obe fungovali. Takisto som skušal aj zapojiť všetko do druhej zakl. dosky a tiež marne. Zdroj mám nový síce slabší ale tu staršiu graf. kartu by mal utiahnuť. Monitor je v poriadku keďže ho prave použivam. Zostava : Zdroj- EuroCase ATX-400W Zakl. doska Asrock N68C-S UCC Nová graf. karta - Gainward GT640 1GB DDR3 Stará graf. karta - GeForce 9400GT 512mb ddr3 RAM - niesom si isty - nejaka kingston 2gb Procesor - AMD athlon 64 x2 5600+ 2.9GHz Všetko v PC nieje staršie ako pol roka až na ten procesor. Može to byť tym cpu alebo chyba je v software-y?
|