Dobry den ,poradte mi prosim,neviem sa rozhodnut medzi lenovo Y500 a dell inspiron 7720,ma to byt na multimedia,full hd video,strih a pod. hlavne poziadavky su: pekny obraz,slusny vykon a cim mensia hlucnost . ja sa priklanam k dellu asi preto,ze som zvyknuty na 17". tekze,dell alebo lenovo?prip v akej konfiguracii? dakujem.
Y500 bude silnejšia - kvôli druhej grafike. A tak ako píše Skilex, ak to má byť na hry tak Y500, ak na prácu tak ten Dell je asi vhodnejší, na 17" sa lepšie robí.
tak neviem ake velke naroky ma napr hd video na grafiku,mozte poradit aj nieco ine,ale na 17 som zvyknuty to nechcem menit a zvyknem robpt vela veci naraz tak aby sa nezadychal,nech ma dobre chladenie a nehuci hned ako fen..
Predpokladam, ze na tom nebude os, ale ten disk bude len ako cacheovaci - teda u Lenova to tak je. Ideal je dat tam aspon nejaky 240gb klasicky ssd. Ked je to 17ka tak by sa tam dva disky aj mohli zmestit, treba to preverit
Co tak tento Inspiron 7720 > http://www.dell-shop.sk/dell-inspiron-se-7720-12-958 Ma to i7 micku procak teda urcite na rendering videa s i5 by bol cca polovicny vykon, 8GB RAM, vpohode, Nvidia GT 650M vpohode, a HDD 1000GB + 32GB SSD, Win7 Pro, full hd display . Vyssi model ma 2x750GB + 32GB SSD, takze nebal by som sa dokupit k tomuto modelu neskor 120/180/240GB SSD ako druhy disk.
fajn,ze si mi nasiel ten spravny model,je totiz teraz fungujem iba cez mobil a to nieje velmi prehladne . na 90% ho vezmem a casom kupim 256 ssd. hdd mi staci aj 1000 GB v pohode mam este externy wd 1500 GB a sietovy 3000 GB. vdaka
Ak je rozpočet tak na hry jednoznačne alienware. V testoch pri 3 dnovom hraní, sa všetky ostatné notebooky upiekli Výhoda a pre niekoho nevýhoda je že: Alienware po 6.rokoch beží ako nový. A pomáha ti posilňovať ak ho nosíš so sebou
hry som nikdy nehral vyhybam sa podobnym zavislostiam alien sa mi paci ale to uz je namna drahe . vaha ma velmi netrapi prenasam book maximalne medzi dvomi izbami.