Podělím se o negativní zkušenosti s Megatel.cz. Před měsícem a půl jsem si přes ně koupil LG L9 P760 určený pro EU trh bez CZ. Telefon mi přišel v krabici s porušenou plombou, neřešil jsem to, telefon rozbalil a po chvíli jsem zjistil že nefunguje fotoaparát. Telefon jsem sbalil a poslal zpět na reklamaci. Nijak jsem do něho nezasahoval. Po cca 3 týdnech se mi vrátil s neuznanou reklamací s verdiktem že jsem si přeflashoval systém (mimochodem pokuď není mechanicky poškozen, nebo zasažen kapalinou tak jí musí uznat). Komunikace z jejich strany se mnou žádná. Po telefonu se mi snažili vecpat že jsem si to udělal sám, že jsem si tam "nahrál" češtinu. Naštěstí nejsem normální uživatel a tak jsem si zjistil že telefon má označení p768e (Asijská distribuce) ale OS v něm nese označení p760 (EU distribuce) - rozdíl: asijská má 8Mpx foťák a EU 5Mpx. Někdo u nich mi přehrál OS telefonu aby to vypadalo že telefon je určen pro Evropu, prodali mi vlastně jiný telefon než který jsem si u nich objednal a ještě mi nakonec řekli že za veškeré problémy můžu já. Byl jsem nakonec donucen si telefon dát do pořádku sám. NEDOPORUČUJI JE!!!
|