Ahojte,
mám ntb Lenovo y510p asi dva mesiace a pred nedávnom som si uvedomil jednu zvláštnu vec. Keď píšem vo Worde, alebo vo Photoshope pohybujem s posuvníkom (napr. keď mením šírku vrstvy a pod.), alebo aj keď len pohybujem kurzorom po ploche, tak z notebooku presne v tých momentoch vychádza zvuk pripomínajúci zvuk cvrčkov (
) Nie je to mechanicky zvuk (škretie ventilátora a pod. ) znie to pisklavo. A je to celkom tiché takže pri pustenej hudbe alebo ľudí naokolo sa to nedá počuť, ale v tichom prostredí je to dosť rušivé. Tento ntb celkovo okrem vetrania rád občas z toho istého miesta (pod klávesami "O" , "P" - v cca týchto miestach sa nachádza procesor) vydá nejaký ten škrípajúci zvuk. HDD to tiež nie je.. Iné ntb takéto zvuky nevydávajú vôbec, aspoň som takýto zvuk nepočul u žiadneho ktorý som doteraz počúval.. Keďže zvuk je tichý tak reklamovať by bolo zbytočné lebo technik by h**** počul a so skúsenosťami s lenovo servisom si som istý že by sa im závada neprejavila ani keby im z notebooku dymilo
Je normálne že z ntb idú aj iné zvuky ako zvuk HDD a vetrania?
Ďakujem za odpovede