Zdravím všetkých...
(ak to tu nepatrí, tak sa ospravedlňujem..., ale...mám s tým problém)
V práci používam PC s OS W7 Pro 64bit, 4GB RAM, 500GB HDD, Intel Pentium CPU G2130 3,20Ghz, 64bit. Môj PC vyžaduje pre prácu ďalšie špecifické nastavenia (vzdialená plocha na produkt MAGMA, nastavenia siete na VUC, ispin...), ktoré sú podľa daných pokynov nastavené. (+Java7, Adobe flash, NET framework 4.5.1...). Legálny je aj ESET NOD AV v4. Zapnuté sú automatické aktualizácie, vrátane aktualizácií ovládačov. K PC je pripojená tlačiareň HP LaserJet M1132 MFP, ktorá je funkčná pre všetky lokálne súbory (tlačí všetko, čo je v PC..). No ak pracujem na vzdialenej ploche (systém MAGMA), tak vytvorené zostavy mi na tlačiarni nešlo vytlačiť. Z MAGMY mi poradili, že k tlačiarni potrebujem doplniť driver XPS updape. Našiel som ho, naštudoval postup a aplikoval som ho. Problem však nastal pri dokončovaní inštalácie tohto ovládača, pretože sa vyskytlo chybové hlásenie: Ovládač nebol nainštalovaný, operácia sa nedala dokončiť, chyba 0x00000002. a tak po rôznych fórach som hľadal riešenie a už som vyskúšal:
1. preinštalovať a nanovo registrovať tlačiareň a doplniť XPS driver - nič sa nezmenilo
2. vyskúšať inú tlačiareň (HP LJ P1002 s dodaným XPS driverom) s inštaláciou - tiež tá istá chyba 0x0...2 pred dokončením
3. program PC-SPEED-UP-2014 s opravou chýb - (wikifix.com) - a opätovná inštalácia - nič, chyba pri doplnaní XPS - 0x0...2
4. iné? - k RAM sa nedostanem, PC je zapečatený-ešte záruka
- prepis registrov???-netrúfam si bez správneho návodu
- preinštalovanie ESET NOD 4 - nemyslím si, že by ten spôsoboval chyby..ale...
- preinštalovanie W7, nevidím v tom problém, lebo všetko ostatné (mimo tlače zo vzdialenej plochy-lebo nejde XPS driver) normálne funguje....avšak.... už 3 krát za posledný mesiac sa mi objavila modrá obrazovka: (nič moc stránka, ale tam to je)
http://inf-gtv.webnode.skVie my s tým niekto pomôcť?
Ďakujem za ochotu, s pozdravom Marian