Ahojte zajtra by mi mala prist GTX 970 samozrejme k nej dostavam dany kupon z hrami.NVIDIA Pick your Pathelektronická licence, výběr z her Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4 nebo The CrewChcem to predat tak mozte navrhovat ceny Visia ponuka berie. 20€ 22 eur 23€ Zatial to ma rezerve Le_Frog ponúkol najviac uvidím ako sa ešte dohodneme...// Spojený príspevok Štv 27.11.14 22:25Zasa aktualne, neviem co ako nezobrazuje mi spravy a Le_Frog sa na email neozval.// Spojený príspevok Pia 28.11.14 19:57Up Pokiaľ ešte aktuálne, az dvacku by som asi zobral uz to rezervoval pre mna, teda aspon dufam jedname spolu cez SS Prachy vládnu svetu! 23€! Nie nie, bol som dohdnuty s Peto9110 takze je to jeho, zatial cakam na peniaze takze obchod predbezne uzatvoreny s PETO. Dakujem za obchod .Kod funguje, peniaze odoslane Predane uzivatelovi Peto9110. Platba spravena kod poslany.Zaciatkom tyzdna by mal byt este jeden ozvem sa vam.// Spojený príspevok Pon 01.12.14 11:54Neaktualne mozte LOCK Cau,Mal by som zaujem. Dal by som za to 18 eur. ...