no ma. a v com by mi to pomohlo? ja to viem dat do tovarenskych nastaveni, no tie pre mna nie su dobre. "na ten pc mam nastaveny v routeri "Manuálně přiřadit IP k seznamu DHCP", takisto Prot trigger na TCP a UDP, a este predavanie portov na BOTH. potrebujem to kvoli aplikacii DC++"
// no tak to vyzera, ze problem nakoniec bude v pc, nie v routry. viete mi niekto poradit, preco nenabehne siet? dam restart pc (alebo restart routra) a vtedy ide. skusil som odpojit router a zapojit pc priamo, net nesiel vobec, ani po niekolkych restartoch pc.//
no este stale sa mi nepodarilo vyriesit tento problem. pre zopakovanie - stolnemu pc sa niekedy nepodari pripojit k sieti. na router sa musim v tom pripade pripojit cez mobil(wifi ide stale perfektne) a dat restart. potom nabehne net aj na desktope.
skusal som zapojit kabel od providera, ktory mi ide do bytu s kablom, ktory mi ide v stenach do obyvacky a net na pc nenabehol vobec. ked som pc preniesol na chodbu a zapojil ten kabel od providera do pc, net siel. vyzera to, ze kabel v stene je nejak zle nakrimpovany.
dnes som skusil priamo na pc napojit starsi router, bez toho, aby bol router zapojeny na providera a nedostal som sa ani do nastavenia routra. to mi pripada kus divne. ved router nemusi byt zapojeny do WAN, aby som na nom menil nastavenia, ci?
moze byt problem v sietovke? trosku blba otazka - lan port na pc blika na oranzovo, nie zeleno, je to ok?
PROBLEM BOL NAKONIEC V ZASUVKE V STENE. ROZOBRAL SOM JU, ZNOVA POSKLADAL, SIETOVKA BLIKA NA ZELENO, NET IDE BEZ PROBLEMOV. "DAKUJEM" ZA POMOC
Posledné oživenie urobil kirik dňa 02.03.2015 12:48
|