No takze kupil som ten novy zdroj...z casti to pomohlo no stale to prudi aj ked nie uz tak...skusal som preniest stol do inej izby,ci to nahodou nebude oknom,bez vysledne to iste..bol som u kamarata ktory ma pc zatvoreny v skrinke a tam mi neprudilo nic..ked doniesol jeho pc kumne povedal by som mozno ze moj vyhana este menej vzduchu ako ten jeho(i ked jeho vyhana len zozadu)..kedze som nato isiel vylucovacou metodou ostavaju uz len dve potencionalne moznosti..
1.Stol -moj stol som si dal urobit na zakazku je zatvoreny z oboch stran a je rohovy kde kratsi roh je hned primne mozno keby bol viac otvoreny bolo by to ine.. mozne riesenie,kupit novy stol(rovny pravdepodobne) + dat vyrobit skrinku na pc aj s dvierkami vedla stola
2.PC skrina -s tymto by som chcel poradit ak mate skusenosti,tento problem som mal od kupenia tohto noveho pc pred rokom mozno dvoma.Pravdupovediac vacsinu casu som to ignoroval alebo to trpel.Moze byt zla skrina? nekvalitna alebo zle cyklovany vzduch? alebo nejaky kompoment,trebars ako processorovy chladic atd? skrinku mam
https://www.alza.sk/zalman-z5-plus-d361232.htm#alternativy . (skusal som ho nedavno dat ku nohe vedla stola kedze tam je dost miesta a zachvilku mi stuhol dobre clenok a litko... mozno by mi vyhovovala nejaka uzatvorenejsia skrina atd..