Zdravim, kupil som si asi pred mesiacom skladany pc , komponenty nvidia gtx 960 4gb gygabite, i7 6700, 8gb ram ddr4 kingstone, maticna msi b150m night elf,,,600w zdroj coolermaster...vec sa ma tak ze pc som nemal zapnuty ani raz za ten mesiac od kedy som ho kupil pretoze som v tom case pouzival este iny ktory uz som predal.....do pc som teda zapojil vsetko, spustil a rzsvietil sa na pol sekundy a uz nezapol....hned som s tym letel do najblizsej predajne v meste v ktorom sa momentalne zdrziavam ( pc bol kupeny v uplne inej predajni v inom meste) a tam skusili teda zapnut pc s ich zdrojom a uz to islo...cize mi povedali ze zdroj je vadny a mam ho ist cim skor reklamovat, tak som hned na druhy den nasadol do auta a isiek cez cele slovensko do tej predajne kde mi ustretovo vyhoveli a na druhy den som mal pc ready s nahradnym zdrojom ktory mi tam dali a videl som ze pc ide, tak som teda isiel nazad s pocitom ze je to oka......aaa teraz tu sedim pri pc, ktor som taktiez pripojil jak pred tym a stalo sa presne to iste co s prvym zdrojom....podotykam este raz ze u nich na predajni fungoval aj ten prvy ked som pc kupoval a na skusku zapli a aj ten druhy ktory mi tam dali vcera.....co som zsitil je ze ked vyberiem Ramku von pc sa spusti aspon do tej urovne ze sa tocia ventilatory maticna svieti...ale zalozim ramku a nespusti sa vobec....v com to teds moze byt, ?? Moze to byt jednym a tym istym napajacim kablom ktory som pouzil aj na predoslom a aj na tomto zdroji? Zastrcka a predzovacka vyzera ze funguje v pohode je v nej zapojeny aj monitor aj routerba funguju v poriadku celi cas...este raz pripominam ze pc fungovalo jak malo v oboch predajnach ked ho skusili na vlastnych zdrojoch,,dakujem
|