Xixiao píše:
Prečo nie radčej samsung?
Mal som aj iPhone a mám aj Samsung. Ani jeden telefón nie je zlý ale keď by som si mal znovu zvoliť, išiel by som do iPhonu.
Prečo? Za všetko hovorí systém. Apple má odladený a optimalizovaný systém na ich zariadeniach veľmi dobre. Môžeš si spustiť čo chceš, otvoriť čo chceš, proste robiť čo sa ti len zachce, ale reagovať bude vždy nesmierne rýchlo. Na nič nečakáš, reakciu máš okamžitú.
To sa o S6 nedá povedať. Aj keď má 2 procesory, 8 jadier a 3GB ram, nebude ti nikdy neagovať tak, ako iPhone. Tým nechcem povedať že zamŕza alebo niečo podobné, no nemáš od neho takú odozvu ako by si mal od iPhonu. A nehovoriac o tom, že čím viacej ho používaš a používaš viacej aplikácii, tým pomalšie ti bude reagovať časom.
Spracovaním sú oba na vysokej úrovni, tam sa rozhoduje skôr o tom, ktorý sa ti viacej pozdáva. Pri S6 edge je ale vyššie riziko poškriabania zadného skla+ neviem ako by obišli zaoblené hrany predného skla aj pri menšom páde...
Fotoapát majú oba taktiež veľmi dobrý s tým rozdielom, že v S6 máš kopu režimov fotenia vrátane PRO-kde si môžeš nastavovať hodnoty expozície a tak. V horšom svetle teda určite fotí lepšie Samsung. Pri klasickom fotografovaní za denného svetla sú ale na tom cca rovnako, aj keď Samsung určite vedie v niektorých situáciach.
Hádam som ti to zhrnul jasne. Tu ide hlavne o operačný systém, v ktorom jednoznačne vedie iPhone. Ak chceš mobil ktorý bude svižný a rýchly aj po dlhom čase, išiel by som určite do iPhonu.
Všetci sem hádžete svojich favoritov, ale nikto z vás mu to nevysvetlí prečo práve ten a ten