Mám vážny záujem o kúpu grafickej karty čipu 250 rady r7, konkrétne (250/250X, je jedno či 250 alebo 250X), podmienkou je, že karta musí byť uvedeného čipu, teda obsahuje zbernicu šírky 128bit a taktiež obsahuje pamäť typu GDDR5 (na veľkosti veľmi nezáleží či 1 alebo 2GB). Viem že nová karta v obchodne strojí 80-95€ (v závislosti od obchodu a typu karty, navyše s 2 ročnou zárukou), preto istú cenovú predstavu mám, no chcem aby ste cenu navrhli vy, ako predávajúci. Mám záujem aj o používanú kartu aj bez záruky (no nesmela byť používaná na bitcoin mining, teda len na bežné použitie, hry, .....).
Keďže tu však nie som pravidelne, navrhujem, aby ste ponuku napísali sem a prípadne ma aj upozornili na to emailom na
funearned@gmail.com, budem si pravidelne kontrolovať aj mail-previazaný s týmto mojím účtom pre vaše prípadné ponuky/odpovede. Odoslanie by sa riešilo poštou (kedže som z Prešova, a šanca na osobný odber je malá - len Prešov).
Grafickú kartu tohto typu som si vybral preto, že doma mám stolný pc s core i3-4170 a bequiet system power 7 400W zdrojom (cpu integrovaná grafika), na základe čoho predpokladám, že zdroj silnejšiu a lepšiu grafiku nepotiahne a grafika bude dostačujúca pre i3-4170.
Na všetky vaše ponuky sa veľmi teším.
S pozdravom
Libor.
// Spojený príspevok Ned 21.02.16 18:20P.S. rád by som doplnil že len seriózne ponuky, funkčné grafické karty a len vážny záujem o predaj.
P.P.S prípadnú ponuku som našiel už aj na
, napísal som, no predajca neodpovedal, z obrázku začínam predpokladať, že sa nejedná a o seriózny predaj.