Zdravím,
vopred sa chcem ospravedlniť za zaradenie témy,pretože sa to podľa mna týka aj HW aj SW,no nie som si istý kam to ozaj patrí.Teraz k téme.Začiatkom apríla som si kúpil nový notebook,konkrétne je to tento:
https://www.alza.sk/acer-aspire-f15-red-aluminium-d3912812.htm ....notebook fungoval bezchybne pár dní,no po čase sa na nom začal zjavovať error,ked som pri používaní hociakej (aj nenáročnej hry) dostal error: Display driver stopped working and has recovered. Hru to nenarušilo,ale webový prehliadač celý sčernel a musel som ho zavrieť a znova otvoriť. Tento problém som opravil,stačilo aktualizovať ovládače grafickej karty od Intelu. Avšak po pár dnoch som dostal nový error,kde je napísané: Application firefox.exe has been blocked from accessing graphics hardware.V podstate sa error prejavuje takisto ako predošlý,len je tam napísaná iná správa.Prosím poradte mi ak viete o čo ide,pretože to sa nestáva len v hrách,často sa mi stane že som iba prihlásený na facebooku a počúvam hudbu a zrazu mi vyskočí tento error.Ďakujem