Potreboval by som navhrnut a otestovat el. obvod pre driver LED diody Cree XP-L2 s ovladanim intenzity svietenia cez Atmega procesor. Vstupne napatie 3.6V - 15V, max vykon 10W s odberom prudu max. 2.5A a s efektivitou minimalne 95%.
Moja prestava obvodu je ze Atmega procesor bude cez PMW ovladat spinany stepdown converter ktory bude cez vyrovnavac napatia (cievka, kondenzator) napojeny na 10W LED diodu.
Podobny obvod:
http://www.ebay.com/itm/LED-driver-LDR2-3A-3A-DC-5V-27V-Single-Mode-for-CREE-XHP50-XP-L-XM-L-XM-L2-/112204338719Zhanam teda cloveka ktory sa vyzna do zadanej problematiky a je schopny navrhnut el. obvod podla tohto zadania a nasledne ho otestovat na breadboarde (suciastky mam-dodam) a eventualne aj navrhnut PCB. Odmenu za vypracovanie tohto zadania si predstavujem v rozsahu 150-300eur (bez navrhnutia PCB), samozrejme zavisi od dohody.
Mam seriozny zaujem zohnat niekoho kto by mi vedel navrhnut toto zadanie idealne ASAP. Ide o startupovy projekt celovky cize pre zaujemcu o tento projekt je tu perspektiva dlhodobejsej spoluprace.
Ak sa tu najde zaujemca o tento projekt prosim kludne mi piste na
ondrej@volko.sk alebo tel: 0944 326 929. Dakujem.