Na tie ramky sa chcem spýtať nv biose mám prehodiť na profileX či ako to tam je? Bohužial, vrátiť sa to už nedá, BSOD nemám. Odkedy som pridal ešte jeden vetrák na odvod tepla z case, tak mám pocit že to prestalo robiť. Aj si GPU sa aktualizovala, ale musím to otestovať na niečom graficky pekne náročnom. Doteraz som bežal na intel i5 760 + gigabyte gtx 570 tak som chcel otestovať konkurenciu,viem že by som mal za tie peniaze aj lepší stroj, už som tak skladal pol roka ten intel tak teraz som to kupoval len podľa toho čo sa mi viac páčilo vzhľadovo aby to už trochu vyzeralo ale vidím že som si len dotiahol ešte večší radiator ako bola tá gtx 570 a ta mala teploty cez 90C. Tento AMD keď začne topiť tak je rozpálená celá case. A to som si zo začiatku myslel že mi na tento FX-9590 bude stačiť tento chladič
https://www.mironet.cz/raijintek-ereboss-core-edition-intel-amd+dp269298/ bez ventilátorov. Skoro som mal popáleniny 2 stupňa po minúte takéhoto provozu.Potom som tam dal ten be quiet. Na dobré vodné si netrúfam, a ide to veľa do peňazí.