Ahojte, vedel by mi prosím niekto poradiť aké pripojenie si mám zvoliť na adrese Devínska cesta v Bratislave? Bol som sa už informovať snaď u všetkých poskytovateľov v okolí (Tcom, Orange, Radiolan, Satro, UPC, VNET, Digi, Swan, Slovanet) no nikto mi nič poriadne poskytnúť nevedel, nakoľko tam nie je natiahnutá optika, od Orange mi poskytli duobox, obmedzeny do 300GB, rychlost 30 Mbit/s, Radiolan má vraj niečo vzduchom, rýchlosť 50 Mbit/s, neobmedzené, neviem sa rozhodnúť... okrem týchto dvoch možností zrejme nič iné ani nemám, a pri vzduchovom pripojení sa obávam že keď trochu zafúka/zaprší, budem bez internetu. Keď som volal do SWANu, mal som pocit že ani oni sami nevedeli či mi tam niečo vedia poskytnúť a že ich vysielač je otočený na úplne unú stranu... Čo by ste mi poradili? Nevadilo by mi ani keby ten internet mesačne stál viac, ide mi hlavne o to aby bol stabilný, pomerne rýchly a nevypadával... btw je niečo pravda na tom že Radiolan má vysielač vo Wolfsthali? Za každú pomoc/radu vám vopreď dakujem
|