Dobrý den, chcel by som poradiť neviem ktorí z týchto gamepadov by som si mal kúpiť k PC, mám skúsenosti z PS4 gamepadom dualshock 4 lebo som PS4 hráč, Xbox gamepad som v rukách nikdy nedržal, ale neviem žeby bol Xbox gamepad k PC lepšou voľbou dosť som skeptickí kôli tím joystickom sú opačne ako na PS4 gamepade, neviem má niekto s tím nejaké skúsenosti poprípade to už niekto riešil, kamarát hrá hry na notebooku cez PS4 dualshock gamepad cez USB kábel.
Podla toho, na co si zvyknuty. Ja by som PS4 ovladac nemenil, ale podla mna sa to lahko preucis. Staci si zapnut dark souls. Ak by si sa citil extra odvazne, tak vzdy este mozes mat steam controller.
Naposledy upravil void dňa 04.10.2018 12:13, celkovo upravené 1
Ďákujem Vám všetkým za rady, ..............michalesku prečo treba nabíjať Xbox One gamepad iba do 95%, a vlastne ako sa to nabíja, mením batérie alebo ho jednoducho napojím do USB portu cez kábel a nabijem tak, ten Gamepad s USB adapterom, prvý,................... teraz neviem či k nemu tam ten kábel je alebo iba adaptér.
Ked su v nom duracell oem baterky tak vymenit skor ako nabijat. K prvemu mas bezdrotovy ovladac + dongle. Je to teraz podozrivo lacne tak by som velmi nevahal s kupou.