Zdravím, mám acer predator helios 300 v konfgurácii s 16GB RAM Intel Core i7-8750H Nvidia GTX 1060 Notebook som kupoval minulý rok. Stáva sa mi niekedy, že Predator Sense mi ukazuje vetrák na CPU na 0 otáčkach väčšinou sa zdá, že to spôsobuje aktualizácia windows update ktorá ho ako keby niekedy odstaví a potom po ďalšom update všetko funguje vpohode až kým sa to zase nedoje... v ďalšom update. Ale možno sa mýlim a možno tam je nejaký iný problém. Každopádne k meritu veci... Čím dlhšie mám ten notebook tým dlhšie mi trvá aj spúštanie systému, strašne dlho trvá kým pospúšta aplikácie pri štarte systému (ono ich spúšta aj dosť veľa) tak som ich chcel vypnúť, či to nepomôže lenže v správcovi úloh vidím v kolonke Spustenie iba nejaký Delayed Launcher a Microsoft OneDrive nič iné tam nemám. Vie mi niekto teda poradiť ako sa dostať k celému zoznamu čo sa spúšta pri štarte OS a ako to vypnúť? Ešte by som dodal, že asi tak po minúte - minúte a pol mi začne mrznúť celý počítač seká myška toto trvá asi 20-30 sekúnd a potom mi nabehne dole ikonka Acer Care centra a už to ide ok.
|