Zdravím vás. Popíšem sem svoj problém v krátkosti pretože nevyznám sa do IT takže neviem či je presne chyba v internete alebo v PC ale pre istotu to dávam sem. Presnejšie informácie vám dám keď sa spýtate či už to bude niečo čo budem musieť dohladať alebo otestovať cez nejaký program pretože ako píšem nevyznám sa do takýchto vecí. Takže o čo ide. Jedného dňa bola u nás búrka, vypadla elektrina a zrazu v ten deň som začal pociťovať že sa mi seká internet, ale nie nejak brutálne. Sekne to tak na 5 - 10 sekúnd niekedy to sekne raz za 10 minút niekedy 5x za minútu. Je to random. Pozerám videá na Youtube, sekne sa, kvalita sa hodí na 360p a čakám 10 sekúnd. pozerám stream na Twitchi, to isté sekne a čakám. Hrám hru, ide plynulo, 60 fps klasika ping v lobby 50+ ale v hre mi to začne potom tiež v nejakých časových intervaloch sekať a teleportovať hernú postavu. Jednoducho skáče ping. Volal som poskytovateľovi, že mám takýto problém či sa nemôže na to pozrieť a nejako to reštartovať po tej búrke. Odpoveď bola reštartujte si váš router a zložil. Reštartovanie routeru bola prvá vec ktorú som spravil po búrke. Nepomáha. Ešte som si myslel že to seká PC a bude dobré preinštalovať windows, ale stále si myslím že to je niečo s pripojením. Idem cez kábel ktorý mám v routery v druhej izbe. Platím si internet 100/10, na speednete mám namerané hodnoty dobré, skúšam to merať často teraz. 2 - 10 ping, 80+ download 7+ Upload tam nevidím problém ale jednoducho seká to. Popísal som to asi slabo, ale ako píšem radšej mi napíšte vy čo tomu rozumiete čo potrebujete vedieť a odpíšem. Určite mi sem hodíte nejaké prográmky cez ktoré mám testovať pc a posielať screeny. Díky všetkým a pekný deň.
|