Ing.LukixMix píše:
Dá ale nevyzerá to tak pekne ako u tých stredných skriniach lebo tam sa to stratí keď to nie je u seba hneď.
Ako nepridáva vám to žiadny výkon maximálne lepší prietok vzduchu ale zase lepšie ako v čiernej skrini bez skla....
Somarina s tým prietokom vzduchu jak hrom
A skrinka je najlepšia bez skla, potom nikto netrpí depresiami že to neladí, alebo nesvieti na rovnakú farbu.
Treba ju samozrejme šlahnúť pod stôl, kde na nu nikto nevidí a tiež z pod stola sa neprenáša tolko hluku
Sa pozri trochu ako sa to vyvíja, môj prvý PC mal 20MB 5,25" HDD a dve mechaniky 5,25" čo žrali diskety 360kB, potom neskôr boli 1,2MB
Dnes už sa dávajú SSD a to priamo na MB, už neexistuje také niečo že má v PC niekto 3ks HDD, lebo jeden velký by bol strašne drahý. Dokonca pri dnešnej cene SSD sa ustupuje od HDD = už nepotrebuješ skrinku čo má 6-8 pozícií pre 3,5" disky
Tiež už dnes na dosku nepotrebuješ montovať ako bolo vyššie spomenuté zvukovku, TV kartu, či dve GPU,...
Do CPU sa dostali dokonca GPU a tie dnešne nemajú ani biedny výkon.
Ja to tak vidím že za pár rokov bude herné PC velkosti že ho namontuješ zozadu na LCD a nie že ty tu dnes riešiš obludnú skrinku, či dokonca vodné chladenie
Ja mám dnes MIDItower iba preto, lebo pri poslednom upgrade som kúpil fungel novú Z97 dosku za 50€ a keby nebola ATX formátu tak už dááááávno nemám miditower, ale minitower
Ked má byť ohladne PC niečo velké tak to je zrovna to na čo čumíš = LCD a nie skrinka
Ohladne PCIE 4.0 - videl som na youtube test X570 s SSD a šlapalo to tam rýchlejšie ako na starších doskách, ale ako výhodu by som to nevidel, kedže SSD je dostatočne rýchle aj na PCIE 3.0