Ahojte. Chcel by som vas poziadat o radu vhodnej pc zostavy. PC si kupujem hlavne z dovodu aby som mohol obcas strihat a upravovat vikendove videa z gopro hero7. Pouzivat budem jednoduchsi a lacny, popripade free program na upravu videa.
No ako sa poznam, ked si znova asi po 5 rokoch kupim poriadny pc vacssinu casu sa budem nanom chciet hrat
nikdy som si nepotrpel na full detailoch ale plynulost, fps muselo byt v tom standarde 60 fps aspon vtedy, neviem ako je to dnes.
Viem ze budem potrebovat kvalitny procesor na upravu aj kvalitnu grafiku na hry, to je tak vsetko.
Preto vas moc prosim o vas cas a cenu radu.
Budem potrebovat pc aj s dobrym monitorom ktory nezkazi dojem, mys a klavesnicu si zvladnem vybrat hadam aj sam
Cenu som nastrelil na 1500e za pc+monitor. Bol by som rad keby to bolo odost menej, ale po zhliadnuti ostatnych tem s pc na strih videa za 2000 tisic eur sa nebranim ani prekroceniu budgetu v pripade ak je to nutne a aj to realne vyuzijem.
Na pc nemam specificke poziadavky co sa tyka vzhladu, znacky atp. Len aby to bola kvalitka za mali peniaz
Vopred vsetkym dakujem.