Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 22.01.17 Prihlásený: 26.12.24 Príspevky: 622 Témy: 105 | 105 Bydlisko: Nitra |
Ahojte,
kupil som pristup k 5 zariadeniam cez Ebay. Je to bezpecne, ked ten predajca mi dal prihlasovacie udaje do MS konta a cez to konto som licencovany aj tych Wordoch v PC ?
Heslo konta som zmenil, vo Worde som zrusil automaticke ukladanie suborov do one drive. Ide asi o firemne licencie, kde si vytvorili v MS poducty, kde je neviem nic menit, len heslo do toho uctu. Hrozi mi nejaka hrozba z titulu toho, ze som tym uctom prihlaseny v Officoch v pocitacoch ? Mate niekto skusenosti s tymto riesenim ? V pokynoch pise, ze mal by sa clovek raz mesacne prihlasit do uctu kvoli aktualizaciam, t.j. inak mi to co prestane fungovat ?Alebo to moze byt cele finta, ze po mesiaci mi vyprsi licencia, aj ked je uvedena ako lifetime ?
Kupil som aj zo dve licencie cisto na serial key, ale zatial sa mi ani prva nepodarila rozbehat, tak som to skusil riesit takto narychlo.
|
|
Registrovaný: 20.05.19 Príspevky: 839 Témy: 32 | 32 Bydlisko: Nitra |
Ja takto fungujem uz asi pol roka a zatial nemam problem. Na drive si nedavam citlive veci. Len nejake zbytocnosti. Filmy, random fotky, ...
Ak chces licenciu na office, tak ju treba kupit normalne a nie z ebayu. Verim ze zdravy rozum ti napovie, ze ak sa predava za co ja viem 100 euro, tak licencia za 3 eura nebude cista, bezproblemova a lifetime ci podobne. Z toho uctu ta moze hocikedy hocikto odstrihnut. Ak to mas niekde vo firme, kde je licencia potrebna, tak sa modli aby neprisla kontrola
_________________ PC: Pentium III-S 1,4GHz, 1536MB RAM, X1950PRO |
|
Registrovaný: 22.01.17 Prihlásený: 26.12.24 Príspevky: 622 Témy: 105 | 105 Bydlisko: Nitra |
Werwest.. S win som nikdy nemal problem a stacilo zadat iba kluc, toto bola pre mna novinka. Ide mi o skusenosti a bezpecnost. Keby sa bavime o hypotetickej kontrole, tak viem preukazat legalne aktivovany softver, takze by som sa fakt toho nebal.
Na jeden komp som pouzil aj klasicky key, lebo mi ten predajca poslal novy a bez problemov som ho telefonicky aktivoval, t.j. stylom ako win, takze tam je to uplne offline bez nejakeho konta. A este mam jeden key navyse, potreboval som to riesit rychlo, tak som ich kupil viac a urcite ho zase inde offline vyuzijem. Proste touto temou mi ide prioritne o bezpecnost, kedze nie som bezpecnostny expert a stretol som sa s tym prvy krat a mam sice ukladanie do cloudu vypnute, ale aj tak.
|
|
Registrovaný: 15.06.14 Prihlásený: 27.12.24 Príspevky: 17953 Témy: 143 | 143 Bydlisko: Bratislava |
Nevieš preukázať aktivovaný SW, keďže nespĺňaš licenčné podmienky (pre Win).
_________________ ITX >>> ATX |
|
Tak koser to nie je. Bezpecne rovnako nie z hladiska ukladania dat na cloud. . Respektive na domace pouzitie idealne ked nechces stahovat cracky a podobne piplacky. Musis pocitat s tym, ze pride den kedy tvoja "licencia" uz nebude aktivna. Ale cert to zober za tie 3€.
Miso122 píše: Nevieš preukázať aktivovaný SW, keďže nespĺňaš licenčné podmienky (pre Win). Akoze neviem, je to digitalna licencia a pri tom druhom sposobe cez key uplne bez problemov aj s kodom. Priamo v office ti viem ukazat, ze je aktivovany a legalny, lebo aj taky je. Goldrat... Ved hej, ked to vydrzi cez konto nejaky cas, tak aj tak super, su to 3 € a ukladsnie dat a tiez one drive som vymazal. A s aktivaciou cez kluc konci aj toto riziko, lebo je to bez konta a s takymito klucmi som zatial problem nemal. A keby skoncil, tak napisem chlapovi a posle dalsi kluc. Mozno to spravim aj s tymi cez konto, ze ich prehodim na kluce alebo ak by bol problem tak tiez to tak spravim.
|
|
Registrovaný: 15.06.14 Prihlásený: 27.12.24 Príspevky: 17953 Témy: 143 | 143 Bydlisko: Bratislava |
Prečítaj si licenčné podmienky a určite nájdeš presne ten bod,motory si porušil
|
To fakt neviem ako tam maju, ja som riesil to, ze ako to preukazem kontrole, a to uplne v pohode otvorim to a ukazem aktivovany soft este aj s klucom v pripade telefonickej aktivacie resp. cez kluc priamo.
|
|
Lenže kontrole môže byť jedno tvoj aktivovaný soft, keď nespĺňaš licenčné podmienky.
|
A to myslis aku kontrolu co by toto riesila ? Nejaku vesmirnu alianciu, ktora ma este zo zakona pravo vstupit na sukromny majetok ?
|
|
Presne tak, vesmírna aliancia ti pristane s ufom na streche.
|
werwest píše: Ak to mas niekde vo firme, kde je licencia potrebna, tak sa modli aby neprisla kontrola goldrat píše: na domace pouzitie idealne ked nechces stahovat cracky a podobne piplacky
https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2019-professional-plusweb je defakto nejaka odnoz znamejsieho g2a.com. Dostanes cdkey, ten si regnes u MS na svoje konto, stiahnes instalacku, nahodis a fungujes - klasicky bezny postup. Ziadne pokutne cudzie konto vytvorne bohvie kym, ci podobne haluzne vymysly, nad ktorymi nemas kontrolu. Samozrejme, do firmy, kvoli kontrolam ber len cisty original.
_________________ Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM Xiaomi 14T 256GB |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 14 ] | |
|