michalesku píše:
Memtest si nechal prebehnut raz, alebo si mu nechal viac cyklov? Ak raz, spust nanovo a nechaj minimalne dva..
Mas niekde v zalohe este obycajny SATA HDD? Skus odpojit SSD-cka a nainstalovat Windows nan, samozrejme ovladace a vsetky aktualizacie a odsledovat stabilitu takto.
V neposlednom rade - odkial mas instalacku Windows?
//A aby som nezabudol, pri zakladani temy nemusis mat zapnuty Caps Lock.. Teraz zmenene, nabuduce Kos..
Sry za ten caps:)
Čo sa týka toho Windows dával som ho na všetky aj na M2 aj na SSD aj na hd a stále sa problém objavil
memtest nechal som bezat kompletny cez tu plnu verziu memtestu to islo 8 hodin
Windows ISO som stiahol z Microsoftu vytvorilo mi dvdcko rozmýšľam, že to fakt môže byť doska keďže ani SATA porty mi nechce akože načítať že tam niečo je pripojené
// Spojený príspevok 29.01.2020 16:14void píše:
Nuž, ako hovoríš, ostáva doska. Tuf sú, ak má pamäť neklame, najhoršie možné dosky aké si môžeš vybrat v tejto generácií. Zdá sa mi že novšie x570 sa zlepšili ale tieto boli výsmech (najmä čo sa napájania týkalo v porovnaní s konkurenciou) skús ju reklamovať ak sa da, aj keď to asi pôjde ťažko, keďže chýba sa neprejavuje vzdy a zobrať radšej ASRock b450 pro4.
Tak do MSI veľmi nechcem ísť a teraz už asi ani do Asus
![:D](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile01.gif)
jediné čo zostáva je gigabyte alebo asrock len tam stále mám hlavu v oblakoch nad tým čo má prísť ryzen 4th gen či ísť rovno do x570 alebo budú nové dosky už ?