Ahojte, ako alebo cez aky soft dostanem hry na xbox360 z pc na HDD xbox 360. Dakujem Preco ich len normalne nestiahnes cez internet, ked ich mas kupene? Ftp/USB a filemanager v xku. Preco ich len normalne nestiahnes cez internet, ked ich mas kupene?ja ich mam stiahnute v pc a potrebujem ich dostat na HDD v xboxe To asi legalne nebudu.. no ono dvd je uz tak znicene ze ho uz necita,ale zaloha v pc je. Ftp/USB a filemanager v xku.Také nič som tam nenašiel. A cez TotalCom, ftp pri správnej zadanej IP boxu sa mi nepripoji. Predpokladam, ze to mas robit opacne.. FTP spojazdnit na PC a nan sa pripojit z XBox-u.. Veď to som aj spravil. V TC sieť ftp,zadanie IP boxu, ale nefunguje. Na sat. box sa pripojím v pohode.// Spojený príspevok Pia 24.04.20 16:18Hop, zle som prečítal Na to treba samozrejme custom dashboard a Xbox s RGH. Tak také tam určite nič nieje. Ďakujem Na to treba samozrejme custom dashboard a Xbox s RGH.a to ako prosim ta zistim, ci mam RGH a dashboard? Dakujem Keď nevieš tak nemáš. ...