Čaute, na začiatku apríla som si poskladal nový PC, všetko šlapalo OK a dnes ráno som si chcel skopírovať nejaké súbory na USB a pozerám sa na rýchlosť prenosu 100 kb/s - 1 MB/s a miestami mi to spadne na 0.
Samozrejme všetko čo sa dalo som updatnul od driverov až po BIOS. Taktiež som skúsil odinštalovať posledný win update, a teraz mi to kopíruje tak 1 - 2 MB/s ale stále to padá na 0. Vyskúšal som všetky USB porty, jeden z portov na case mi asi nejde vôbec(nerozozná ho ani v BIOSe). Ďalej som si všimol že rovnaký problém nastáva aj pri kopírovaní dát z SSD na HDD, z HDD na SSD je rýchlosť skvelá, taká aka má byť. Taktiež som aj vyskúšal viacero USB zariadení a externý HDD. Všade je rovnaký scenár.
Vedeli by ste mi ešte niečo poradiť, kde by mohol byť problém? Obávam sa že to bude hardware chyba.
Moja zostava: CPU: Ryzen 5 3600 MB: MSI B450 Tomahawk MAX GPU: MSI RTX2070Super OC Ventus SSD: Crucial P1 1TB M.2 SSD Nvme HDD: Seagate Barracude 1 TB PSU: Seasonic Core GM 650 W Gold Case: Corsair 375R Airflow RAM: Corsair Vengeance 3200 MHz 2 x 8 GB
|