Prajem pekný deň našiel som starý externý disk a má problém že ho systém nenačíta ... V pc mi ukazuje chyba ovládača a ako som sa snažil tak som sa sanžil skúšal som nainštalovať nejaké tie ovladače ale no nejako to stále nejde .Každopádne v správca zariadení mi ho tam ukáže ale načítať nenačíta Ďakujem za každú radu a pomoc HDD: Samsung M2 portable 3
Podla tohto videa je USB radic integrovany priamo na doske HDD, takze ho nemas ani ako pripojit na SATA port a obist elektroniku.. https://www.youtube.com/watch?v=5FEIZ4d1xcE
Externe disky nemaju co riesit ziadne ovladace, pokial nemas OS starsi ako Windows 2000.. Takze ked nejde ani v inom PC/NB, je po nom..
"Sú tam dôležité fotografie a pod. takže o by som nerád prišiel" Do budúcna - dôležité dáta TROJMO!!! Ako tu už niekto napísal - "sú ľudia, ktorí zálohujú - a takí, ktorí budú zálohovať"...
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB