Zdravím,
nakoľko mám na ceste u kuriéra RX 6800 Gaming OC, posunul by som za nákup naozaj vydarený kus RTX 3070 FTW3 Ultra.
Nákup bol v alze na súkromnú osobu (mňa), vo výške 700 €. Nechcem nič navyše, len mi ju je ľúto vrátiť, lebo ako som spomenul vyššie, je to fakt najlepší kúsok z pomedzi všetkých RTX 3080/3070, čo som doma mal, tzn. najtichšia a s najmenším coil whine aký som kedy na grafike za celé roky počul, a to aj po max. OC, tzn. pri max. powerlimite. Záruka alza od 12/2020 a to 2 roky + 1 rok výrobca (spolu 36 mesiacov).
Komplet balenie, v stave nového kusu, až na odlepené fólie. Spokojnosť s grafikou zaručená, fakt si neviem predstaviť, čo by na nej mohlo niekomu vadiť.
Ak nebude o ňu záujemca najneskôr do večera 27.12.2020 tak nevadí, pôjdem vrátiť do Alzy. Najlepšie osôbka v ZH, no
na veľa, veľa pošlem aj kuriérom, ale len výlučne po individuálnej dohode so záujemcom s poštovným navyše samozrejme.
Vyhradzujem si právo zrušiť predaj, vrátiť do alzy, vybrať si kupujúceho, či neposlať kuriérom. Ponúkam/predávam ju aj inde.
Vďaka.