To bola len cast podpory v autoexec.bat, v config.sys sa nachadzal samotny ovladac..
Readme píše:
To enable the CD-ROM drive to read CD-ROM discs using the High Sierra or ISO 9660 format, you not only need to install the CD-ROM device driver, but also need to insert the following line into your AUTOEXEC.BAT file
MSCDEX /D:MSCD001
Nasiel som DOS-ovske ovladace k Acer 652P, NEC ND-2500A a TEAC CD-W540E, ku kazdemu je aj readme.txt alebo .doc..
Otazne je, ci niektory z nich dokaze rozbehat tu Tvoju mechaniku.. Mam aj archiv ovladacov k NB Compaq Armada 100s, ale len pre Win98 a Win2000..
Inak co si pamatam, tak na PC, ktore uz boli prilis nove na MS-DOS 6.22, som bezne na plnohodnotnu pracu v DOS-e pouzival DOS vytiahnuty z Win98 (tusim 7.0 sa hlasil).. Mal som systemovu disketu s fdisk, format, sys a par dalsimi potrebnymi subormi, klasicky som len nahodil system na C: a zvysok dokopiroval a rozbalil z archivu..
To by teoreticky mohlo pomoct aj Tebe, nainstalovat Win98, zalohovat autoexec.bat a config.sys spolu s ovladacmi a systemom a potom nahodit len tuto cast..
Vytiahol som CDROM.SYS a aj MSCDEX.EXE z MS Virtual PC s nainstalovanym MS-DOS 6.22, k tomu AUTOEXEC.BAT a CONFIG.SYS odtial si vytiahnes potrebne riadky..
Poslem Ti link na archiv do SS..