Zdravím, prichádzam sem s jednou prosbou a to konkrétne pomoc pri výbere nového router zariadenia pre DSL internet od Orange konkrétne pri rýchlosti a balíčku s 15 Mbit/s
Službu mám zavedenú cca od mája tohoto roku a dokopy mám od nich už tretí router, vždy bola v ňom nejaký chyba a čuduj sa svetu teraz je to tu zas. Tak som sa rozhodol že už nestojím o žiadne ich zariadenia a že chcem ísť do niečoho vlastného, pri riešení problémov už aj skrz ich zákaznícku a technickú linku mi stále opakovali že ich internet vraj !! nieje !! možné rozchodiť na inom zariadení než je len to ich. Ale po internete som čítal že to nieje pravda a že internet by mal fungovať aj na iných zariadeniach. Tak som si zakúpil router TP-Link TD-W9960, ale bohužiaľ internet ani za svet na ňom nefrčí
Skúšal som už rôzne nastavenia ale proste internet nenaskočí ani za nič, preto by som potreboval radu od niekoho kto vlastní službu DSL internet od Orangeu a používa vlastné zariadenie, aby som mal nejaký prehľad otom na ktorých routeroch to pofrčí bez problémov aby som zase neriešil nejaké náhodné kúpy a nebol presvedčený otom či to pofrčí keďže sa do týchto vecí moc nevyznám
Preto budem rád za každé odporúčania aby som vedel do čoho na istotu ísť a ktorý router si zakúpiť. Ďakujem