Čaute,
Môj notebook ASUS ROG G752VM-GC051T vlastním už takmer 5. rok Cca pred 1rokom mi zo dňa na deň prestala ísť klávesnica (žiadna klávesa) iba touchpad fungoval. Po vypnutý A opätovnom zapnutí znovu išla no časom to prestala ísť úplne… no prišlo to do nasledovného štádia: zapnem notebook klávesnica nejde. Odpojím napájanie a nechám vybiť baterku do vypnutia PC. Pripojím napájanie, zapnem PC a klavesnica stále nič ale keď najskor zapnem PC a potom pripojím napájanie klávesnica ide bez problémov či už pripojená na napájaní alebo bez… problém opäť nastane po vypnutí alebo reštarte. Dostal som radu vymeniť baterku. Žial origoš som nezohnal tak som objednal od Greencell. Notebook išiel 2 týždne a klávesnica zasa začala štrajkovať. Viete niekto aký ma súvis klávesnica s baterkou ? Stretol sa už niekto s niečím podobným ? Ako to vyriešiť ? Ešte som neskúšal či tento problém robí pri priamom zapojení bez batterie ale ak aj áno je mi to trt platné keďze potrebujem Notebook prenášať a používať aj bez priameho napojenia… ešte doplním windows a ovládače boli niekolko krát preinštalované aktualizované no bez zmeny… všetko ostatné funguje ako má
|