Zdravim, Mozno najdem nejakeho dalsieho admina co ma tento problem (priamo z ticketu): Dobry den, mam dve veci k fungovaniu noveho Windows 10: 1. Pri otvoreni viacerych Widows prieskumnik okien (s prislusnymi cestami do nejakeho foldra na zdielanom disku) sa mi po urcitom case vsetky zavru a musim si znovu hladat prislusnu cestu k danemu foldru (pred Wind 10 som to nemusela riesit, mala som to otvorene cely den bezo zmeny) - dost ma to teraz zdrzuje pri praci, ked zakazdym si musim nanovo vystartovat "Moj pocitac" a zas eodznova si vyhladat prislusnu cestu k foldru. 2. V procese pripomienkovania v pdf (Adobe Acrobat), ktory mam otvoreny aj dlhsiu dobu (medzitym ma niekto vyrusi, odbehnem a pod.), sa mi po nejakom case stratia vsetky doteraz vlozene pripomienky, a ked to chcem ulozit vypise mi neznamu chybu - vid screenshot v prilohe. Dakujem.
Win10 PRO, upgrade z WIN7. PC su v domene, vraj to robi aj inym uzivatelom no zatial mame iba 1 ticket.
Ak by niekoho nieco napadlo, budem rad.
Prajem pekny den
Michal
_________________ AMD Phenom 64 x4 (2,2ghz) + Arctic freezer silent or Scythe Katana silent rev.2, Ram 2x2GB zeppelin Gold 800mhz ddr2, MoBo ASRock NF7G HD ready, gk Gigabyte Radeon HD5770 128bit 1GB DDR5 (1700b benchmark). HDD 350GB + 160GB + 1TB, zdr. Coller master -thermal master 500W. 10 USB, 2x usb3.0, Monitor FTS 25" HDMI DVI repro, full HD 4ms. volant Logitech MOMO |