ahoj mam taky "problem" chcel by som si na pc zapojit 2 monitory (jedno starsie crt-cko a novsie LCD-cko) ktore by mi bezali sucastne vlastne taky natiahnuty obraz (nie ze na oboch bude vidiet to iste). No ale mam pomerne starsi comp. Myslim ze teraz budu asi dolezite len tieto udaje mainboard KINETIZ 7T/7B, AMD 1000Mhz Athlon, 384MB SDRAM 133Mhz a Nvidia RIVA TNT2. Vysledky zo SiSoft Sandry na AGP mam verziu 2.00, speed 2x66MHz, Aperture Size 64MB. To ze musim vymenit grafiku mi je jasne ale otazkou je ze ci by mi bezala na tomto compe aj nejaka novsia graf. karta (ake mozem pouzit agp verzie? do kolko MB? a pod.). Pripadne co by sa stalo ak by som tam dal AGP verzie 4.00 (8x). Pripadne vie niekto odporucit nejaku vhodnu graficku pre tento ucel? A prosim zdrzte sa rad typu "kup si novu masinu" a pod., inak za vsetky rady dakujem
pripadne som nasiel tutu VGA SAPHIRE ATI RADEON 9550 256MB 128bit TV DVI,
http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;3350 asi iba pri tejto som nasiel ze je pripojitelna k 2 monitorom (co beriem ako za sucasne pripojenie ak to spravne chapem) a je pre AGP slot. aky je vas nazor na nu?