OK tak sry Proste nemam ziadnu preferovanu znacku ani nic podobne, nie je to notebook pre mna....
Mojou jedinou podmienkou je ten 17" displej a cena do 30 tisic korun slovenskych Mohli by ste mi prosim nieco ponuknut?
No ja nie(teta) a bude ho pouzivat hlavne na surfovanie po internete,word a multimedia typu pesnicky a filmy(hry nie) ja viem ze na to staci ovela lacnejsi notas ale trva si na svojom... Ze nech je to poriadne....
Mne sa pacili aj tieto(ten tvoj, plus este tieto)
http://www.euronakup.sk/?Mode=Sti&StiId=19145 co je to za grafiku? viem ze naprd integrovana ale ked nebude hrat hry tak staci? je silnejsia ako GMA X3100?
MSI je hardwarovo vykonnejsia avsak Dell je kvalitnejsie spracovany... 9600GT je silnejsia ako 3650...
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
alebo spraviť trošku kompromis na ten monitor a vziať Sony vaio s 16,4'' (v nay za 31 999) mám doma a môžem len odporučiť, spracovaním nezaostáva za dellom a výkonovo je na tom dokonca lepšie