zdravím.. kupil som disk.. hitachi Ata 250 GB .. mam vytvorene dva oddieli na jednom windows.. a ked chcem s Cčka kopirovat do Dčka rozbehne sa to takou rýxlostou akou by malo tak nejak 30 mb neviem presne ale v zápetí hned klesne na rýxlost 1,5 Mb/s pri každom jednom pokuse skusal som aj vipnut tichi režim ale výkon sa nezmenil neviete kde može byt chyba ?
skusil somnapojit ešte jeden hdd maxtor 40gb .a ked sneho kopirujem na ten hitachi tak to ide secko vpohode ked kopirujem s hitachi do maxtoru tieš všetko ok.. ale ked kopirujem cisto len na hitachi s C do D tak tomu je** može byt to že je zle rozdeleny a naformatovany ?
Nezatazuje ti nejak moc aj procesor pri tom kopirovani. Ci nemas nahodou vypnute DMA. Pozries to v Spravcovi hardware vo vlastnostiach IDE (ATA) radica.
A ci ak je na jednom kabli s druhym zariadenim, ci je najumprovany ako master.
_________________ MB Gigabyte MA-790X-UD3P;CPU AMD Athlon X2 64 5000+ BE (overclk z 2600 na 3100 MHz);CPU Fan ZALMAN CNPS 9700 NT;RAM 4G (2x2G CL5 800MHz Dual chanel);GPU ATI Radeon 5700 OCX 1GB Vapor-X;HDD RAID 0 - 2xSeagate 250GB 7200RPM 16MB cash SATA2 + Seagate 500GB 7200RPM 32MB cash SATA2;DVD RW 2x SATA (LG,ASUS);active repro 2CH (vlastna vyroba);LCD LG Flatron L207WT 20"DVI
Musíš si uvedomiť, že pri kopírovaní musí disk aj čítať, takže rýchlosť ide dole hlavne pri veľkom počte súborov, pri dvoch samostatných diskoch je to rozdelené, jeden disk číta, druhý zapisuje.
sak toje jasne len mam stari disk maxtor 40 Gb ata 2mb cache a kopiruje s C do D 30 krat rýxlejsie ako ten 250gb hitachi s 8 mb cahce . takže bude tma niekde .. niečo