zapnem hamachi a chcem vytvorit svoju ip ale ked zadam hocico hocijaku blbost jaka ma napadne stale mi vypise MEDIATION SERVER HAS REJECTED YOUR LOGIN REQUEST
s hamachi nemam ziadne skusenosti taze aj ked je to len dajaka blbost pls napiste mi co s tym diki
Prosim povedz mi len ako vytvaraš na hamachi IP ?? nie nahodou server ?: pre prip. hranie super maria po nete ??
transalte : PROSTREdkovany SERVER zamietol VAŠU ŽIADOSŤ o LOGIN -
nieco tam davas zle... a hocijaku blbost tam nemozes dat !!
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |
zapnem hamachi
mam tam ip 0.000000 a tak dalej
dam daco vytvorit asi ten server jak hovoris a tam necham co tam uz je
dam ok nic vypise toto
dam tam daco ine zase vypise toto
a hocico tam napisem tak mi to vypise toto takze nvm
Skus preinstalovat hamachi, pripadne updejtnut na najnovsiu verziu ak nemas, po spusteni by si mal dostat nejaku IP adresu 5.nieco, urcite nie 0.nieco.
Ja neviem fakt co tam riesis !!
Ty chces vytvorit server ? Alebo chces pomocou hamachi zistit ako sa pusta PC ?
Ja som dal "daco" a islo mi to ... daj screeny alebo si preskenuj ksicht mne to je jedno ale daco neviem daco co je .-ô
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |
Mohol by som sa spýtať? Je potrbné mať verejnú ip adresu pri hamachi pripojení ?
_________________ Poriadok je pre hlupákov, inteligentný človek sa vie zorientovať aj v chaose.
...........................................................
NTB: Asus N55SF
Dá sa nejako nastaviť aby IP na Hamachi bola rovnaká ako IP pri prihlásení do siete?Alebo je to určené automaticky a s tým už nič neurobím?
Pretože v jednom návode na hranie hry cez multiplayer sa uvádzam že IP adresa siete by mala byť rovnaká ako IP Hamachi.
to bol asi nejaky navod from hungary ..nemas to jedno aku mas h. IP a Lan IP ?
mozes skusit sietove nastavenia / hamachi siet / vlastnosti/ a asi tam mas DHCP tak nastav si IP hamachi taku istu ako mas LAN IP ale nemam to skusene takze sa to moze blokovat
Už som to zistil....išlo o hru Heroes of Might&Magic 3. Aby v Hamachi a HMM3 boli rovnake IP, je potrebne v Sieťové nastavenia/Upresniť/Upresniť nastavenia/Adaptér a väzby - Hamachi presunúť na najvyššiu pozíciu pre Sieťové služby pristupujúce k pripojeniam v nasledujúcom poradí.