Dobrý deň,
pri sťahovaní potrebujem aby mi vyplo po dostahovaní notesa..( nemusí to byť po ukončení sťahovania ale proste načasovať), určito existuje niečo také a možno to ma aj Windows?!(či sa mýlim?) ..
Dopredu ďakujem za vašu snahu a odpovede.
Pravým tlačidlom na plochu > nový > odkaz > zadaj tam: shutdown -s -t a trz čas v sekundách napr: shutdown -s -t 60 ... PC sa vypne za minútu .... to ma napadlo prvé a jednoduché (samozrejme potom tento odkaz normálne otvor dvojklikom)
Nastavenie času nie je práve ideálne, môže sa ti ľahko stať, že ti to vypne ešte pred stiahnutím súboru, ideálny je download manager, v ktorom si nastavíš vypnutie po stiahnutí.
podla toho na co to potrebujes ak je to na download zo serverov typu rapidshare atd ja pouzivam XM downloader a v nom sa da nastavit vypnutie po stiahnuti vsetkych linkov ..
Nejdem zakladat dalsiu tematu kvoli hluposti ale ked stahujem cez JDownloader na notebooku tak da sa nejako natstavit aby som zlozil notebook a nenahodilo do spankoveho stavu pri com mi bude stahovat? alebo ako to funguje na Asuse K50AB?
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU PORUSOVANIA PRAVIDIEL FORA!