Ahoy......mam problem zo zistenym o aky typ mobilu ide........wiem ze je to gigabyte......ale taky gigabyte som v ziadnom obchode ani na stranke vyrobcu nevydel......a rozhodujem sa, ze ci ho kupim alebo nie....lebo pre kazdu cenu ho kupovat nechcem.........ak by nahodu niekto vedel nieco viac......tak sa prosim ozvite....no napiste.....dik....
aha....no to je pravda ze ho velmi doma nemam........ale ani netusim ze co to je za mobil.......a na 3 obrazku z hora je napisane nieco na displayi......zda sa mi ze bluetooth.......no newem.....a to to s nokiami.......to som newedel....to je cool......
rozhodne by som neriskoval a nekupoval to - vyzera to na tie cinske "super" mobily, all in one, ale dokopy to je aj tak smejd.. uz len to ze ma telku je podozrive - jasny znak cinskych mobilov
//EDIT: nasiel som ten inzerat - a je to jasne: podla neho japonska firma, no ok, ale tie sladke recicky okolo toho su jasnym znakom ze telefon je kupovany cez net - dealextreme alebo ebay, nema sice dve baterie ako cinske ale..
aha....no presne nad tym som rozmyslal.....no wes bo ani nastranke vyrobcu ani nikde nebolo nic........no newem.......sak ho mam ist vyskusat vo stvrtok abo piatok....tha uvidim.......ale vlastne naco by som mal zamerat pri mojej odbornej obhliadke????.....lebo ja smejd nechcem.......ale zase keby mal byt dobry......rozumiete.........no newiem........
hlavne ho odskusat ci vobec funguje v nasej sieti, premackat v dlani nech hned vies ako na tom je konstrukcne
podla tej antenky/tv tunera a baterii som ale tiez nazoru ze sa jadna skor o cinana t.j. spracovanie bude podpriemerne, kvalita displeja a dotykovej vrstvy bude asi tiez biedna, na reklamacku mozes zabudnut, ja bych to nebral, dalsia blbost ktora v ludoch budi dojem suprovej kvality za neuveritelnu cenu
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
asi mate pravdu.......ked som si precital tu odpowed o cinskych napodobeninach zacal som vazne rozmyslat nad tym ci sa mi to oplati......wed ani 100€ nieje tak malo a radsej popozeram po lepsom....nejakej fajnej nokii, lg alebo samsungu....a este som chcel ze dik...a ze si to vazim ze ste mi pomohli......