Ahoj, ja som mal presne ten isty problem, nevedel som ho vyriesit, acer mi cez podporu odporucil odniest NB do servisu (co neprichadzalo do uvahy), tak som si raz nasiel cas a chvilku som surfval po nete ci niekto nenarazil na podobny problem. V podstate som zistil ze je to znamy problem pri grafickych kartach rady 8600 a 9500, kde ti jedna utilita ovladacov podtaktuje graficku kartu aby sa usetrila bateria. Problem je ze ono ta utilita je zapnuta aj ked mas laptop v sieti.
Su 2 riesenia: Bud si stiahni stare ovladace ktoru tuto utilitu nemaju (tu ale narazis na nekompatibilitu s novsimi hrami), alebo si stiahni PowerMizer Switch odtialto:
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=273276 a vypni powermizer.
Inak co sa tyka teplot, tak prehrievanim to nebude, z vlastnej skusenosti viem ze tento laptop ma vynikajuce chladenie (niekedy za cenu vecsieho hluku). Ak to predsa nepomoze tak si stiahni HWmonitor, a napis tu ake teploty mas v zatazi(skus programy na zataz ako rthdribl a OCCTPT).
Ale mozem ti povedat ze pocitac kludne zvlada teploty do 65 co sa tyka CPU a 70 grafika.(Viac sa mi zatial nepodarilo dosiahnut, a to myslim, ze som skusal vsetky mozne hry). Co sa HDD tyka, uz som mal aj 56 po par hodinach kopirovania suborov z druheho PC. Ale normalne to 50ku neprekroci.
Hlavne pamataj, vzdy maj notbuk na pevnej podlozke (nie na kolenach, posteli, perine, vankusi, atd.) aby mal kadial cirkulovat vzduch, pretoze potom teplota prekroci hodnoty, ked uz fakt zacne laptop stracat dych. V najhorsom pripade si kup chladiacu podlozku.
Odpis ako si dopadol.
Edit: Dufam, ze mas v rezime napajania nataveny max vykon (high performance)