Ahoj ,
Takze uz dlhsie uvazujem o kupe noveho monitora kedze moj ACER AL1916W uz je tak trochu zastaralý..
Mam graficku kartu GTX 280 takze myslim ze by nemal byt problem aj s vacsim rozlisenim.
Poziadavky na monitor co sa tyka znacky nemam nijake ale bol by som rad ak by mi vydrzal aspon 2 roky a viac
Primarne zatial vyuzivam pc na nejake to surfovanie po nete ale aj dost kreslim v CAD programoch a od septembra budem este viac takze to je jedna s mojich poziadaviek aby bol vhody na kreslenie v ArchiCAD-e , AutoCAD-e a podobne a samozrejme nejaky ten WORD.
Okrem kreslenia na monitore dost aktivne pozeram filmy a seriali vacsinou v 720p a som prilezitostny hrac hier vacsinou FPS (CoD,BF:BC2 ) ale aj dost RTS hravam ako je WiC takze myslim ze by to chcelo aj dost nizku odozvu... priznam sa ze sa v problematike monitorov absolutne nevyznam
Uhlopriecka 22" alebo by ste mi radsej na zaklade poziadaviek odporucili 24"?
Cenovy strop je 180 € +- 10€ cim lacnejsie tym lepsie samozrejme ale zase nechcem nejaky uplny smejd..
A aby som nezabudol planujem monitor na stenu zavesit takze by mal byt VESA compatible