ty chces hrat na integrovanej grafickej? tak to si teda moc nezahras. ta zostava co si uviedol ma integrovanu graficku kartu ktorej vykon je akurat tak na spustenie internetoveho prehliadaca a pozerat film. ked chces ozaj PC na hry ako na takych detailoch tak prihod aspom 5-6 litrov a potom sa uz nejako ktomu dopracujeme!
integrovana graficka znamena ze je zabudovana v zakladnej doske. kedze si vies predstavit aka musi byt velka tak taky bude aj jej vykon.a teraz si predstav ako vyzera normalna graficka karta ako pridavna ktora sa zasuva do slotu (AGP/PCIE). teraz porovnaj ich velkosti. snazil som sa ti to vysvetlit totalne laicky ako sa len dalo
No zatiaľ asi takto, stojí to okolo 10l a máš to fajn, ale ak by si nahrabal ešte njeakých 3l, môžeš tam dať lepšiu dosku Gigabyte MA770-DS3, a grafiku HD3850, čo by bolo zjavne fajn.
No zatiaľ asi takto, stojí to okolo 10l a máš to fajn, ale ak by si nahrabal ešte njeakých 3l, môžeš tam dať lepšiu dosku Gigabyte MA770-DS3, a grafiku HD3850, čo by bolo zjavne fajn.
celkom skusna zostava ale chyba tam mechanika a case...radesej by som zobral slabsi procak..lebo na ASUS M2A-VM vela aj tak nenataktuje a na hry si myslim ze X4 4200+ staci...
celkom skusna zostava ale chyba tam mechanika a case...radesej by som zobral slabsi procak..lebo na ASUS M2A-VM vela aj tak nenataktuje a na hry si myslim ze X4 4200+ staci...
ten chalan nevie co je integrovana graficka karta urcite bude vediet taktovat
proste mam rad ked mi niekto napise spravicku ze ma komp silny a ja si precitam o com je a snivam proste a to kupujem je na zavadzanie lebo ked napisem chcem si precitat kazdy sa na to vyjebe
proste mam rad ked mi niekto napise spravicku ze ma komp silny a ja si precitam o com je a snivam proste a to kupujem je na zavadzanie lebo ked napisem chcem si precitat kazdy sa na to vyjebe
Tak potom niečo takéto, je tam už aj skriňa aj dobrý chladič čiže CPU by šiel pretaktovať na tých 3Ghz len kývnutím prsta, čiže zdvihnutím multiplikátora. Dal som tam aj väčší HDD v prípade núdze, ale ak sa nepačí môže sa ľahko vymeniť. Grafika je tam asi naj čo sa týka pomeru cena/výkon, a myslím, že aj dokonca celá zostava...