Potrebujem poradit.
Asi pred mesiacom sa mi pokazil notebook HP Pavilion dm3,odisiel mi HDD,takze som stratil vsetky data,ale co je horsie-nemal som zalohovany Windows.
Notebook bol kupovany v alza.sk,po pokazeni mi ho zreklamovali,hdd mi vymenila firma,ktora to pre alzu robi,ale tu je ten problem.
HDD je vporiadku,ale kedze som NB kupoval uz s Windows 7 predinsalovanym na hdd,tak oni mi ho tam nemaju ako dat.Ja som si mal nazaciatku ten windows zazalohovat(na nejake usb,lebo tento nb nema cd/dvd mechaniku),ale ja som tak nespravil(co ma teraz stve,no).Firma,kt. mi vymienala ten hdd mi poradila,ze si mam zavolat do hp.sk(cislo mi dali) a mam si od nich ten system nejako vybavit.Povedali mi,ze zatial mi na ten hdd daju trial verziu na 30 dni,ale treba si co najskor vybavit full verziu.
Takze moja otazka znie,ci niekto mal takyto problem.Zavolat mi tam nerobi poblem,ale neviem na co sa mam presne pytat.Bootovatelne usb s windowsom mi asi neposlu...Neda sa len,ze by mi poslali kod na aktivaciu tej trial verzie a ja by som s to aktivoval?
Dufam,ze mi budete vediet pomoct