Weafy píše:
Ako sa hovorí...
za veľa peňazí veľa muziky...a toto teda bolo fajne hlboko do vrecka...no ale postavené rozumne, bez kompromisov, to nejaký ten piatok ešte vydrží...
napíšeš aj na koľko presne ťa vyšla takáto sranda?
z alzy stoji cela zostava 2054.91 eur s dph, ale mam moznost si odpocitat dph cize to nebolo az tak strasne... (1700€ bez dph)
liqua1 píše:
OP, osobne by som 980Ti WF nekupil. preco si ju kupil ty? niezeby to uz v tejto chvili nebolo jedno...
No za prve som chcel za kazdu cenu nvidiu. Tu to bolo jednoznacne. Vzdy ked som si skladal pc som sa nechal nalakat na amd kvoli lepsiemu pomeru ceny a vykonu, uz na predchadzajuci pc som planoval nejaku nvidiu ale nakoniec som aj tak skoncil u amd, to je proste niekedy tazke odolat tym ich cenam za ten vykon
(aj tentoraz som mal co robit aby ma ceny amd kariet nakoniec neukecali!)
nVidiu som chcel kvoli featurkam ktore ponuka narozdiel od amd. hlavne physx, potom trebars txaa, hairworks, faceworks a podobnych.
A preco zrovna 980ti? No 970tka mi pride slaba. CHcem si par hernych titulov uzit fakt na max aj s 4x AA a tymi nvidia vychytavkami vyssie. Proste bez kompromisov. To by 970tka stabilnych 60fps nedala, alebo mozno teraz este ako tak hej, ale o rok neviem neviem. (Pri GTA5 dostava aj tato 980ti slusne zabrat a to len v 2K!)
POtom bola moznost este zobrat 980tku ale ta bola len o trochu vykonnejsia ako 970tka avsak podstatne drahsia. Hned na zaciatku som hovoril ze nerobi mi problem priplatit si este nieco navyse ak to naozaj stoji za to, ide mi len o to nakupovat smart, neplatit zbytocne. A 980ti WF je viac menej na urovni titanu.
Zo zaciatku som uvazoval aj nad sli 2x 970 ale po prejdeni par diskusii, testov a videi som si celu tuto technologiu uplne vyhodil z hlavy.
Mam rad aj rozne novinky a tech hracky, v buducnosti chcem urcite skusit oculus rift, mozno raz aj na 4k pride (aj ked momentalne som nazoru ze urcite nie, som s full hd viac ako spokojny) cize potrebujem rezervu. Okrem toho nechcem kupovat new pc za dva roky.
Co sa tyka ceny tej karty (750eur) je to mozno uz vela ale ako hovorim, mal som moznost ju zobrat bez dph a 630eur zas az tak hrozne neni, este ked zoberem fakt, ze som planoval dat tak 500eur na grafiku a pri PC za 2000eur si myslim ze priplatit si 130 eur za 680ti je rozumenjsie ako zobrat nejaku 680tku.
MOzem sa spytat ako by si sa rozhodol ty, byt na mojom mieste a preco?