ono mozno trosku jemnejsie riesenie by bolo v tom routri obmedzit rychlost na zariadeni toho pubertiaka, aby mu to stihalo na pisanie sprav, ale obrazky by stahovalo dlho
..
Vsetky spomenute riesenia ale davaju jasnu spravu - ty ho obmedzujes. nemam este deti, tak ma ber s rezervou, ale mozno by som zvazil riesenie, kde by sa obmedzil sam, tak ako pises, islo by o jeho peniaze -> co tak dohodnut sa s nim nejak takto:
bezna spotreba vasej domacnosti je 10e/mesiac (objem dat, ktory bezne presurfujete), to zaplatis ty. Ale vsetko nad tento limit si bude pubertiak hradit sam, cize sa bude spolupodielat na rodinnych vydavkoch. Nebude mat obmedzenie, ale pravidlo co je maly ale podstatny rozidel, cize sa bude sam rozhodovat, ci sa bude so stahovanim krotit, alebo si za obrazky jednoducho priplati
// Spojený príspevok Uto 11.06.19 15:52Miso ma predbehol s rovnakou myslienkou.
sprav ako pises, odstrihni pokec a potom bude otvoreny vyjednavaniu
daj potom vediet ako si dopadla
// Spojený príspevok Uto 11.06.19 15:55este jedna myslienka: pred par rokmi som videl zaujimavu vec: mama nechala na synovych dverach papierik s napisom:
Nove heslo na wifi je na papieriku, ktory je schovany niekde v tvojej izbe. Uprac si ju a urcite ho najdes.